Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Yellow flashing light

Discussion in 'General Discussion' started by Marc70, Jan 27, 2015.

  1. Marc70

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    I have the P 1.1.1, crashed, and repaired from dealer. He said alls good, but I just had yellow flashing light. Tried lots, then took it apart to find gps not connected, so that should be it. No dice. Still fast flashing yellow. Software shows gps and compass seem connected (changing values when software connected).
    Anything else I can do? Don't want to pay shipping again for something I could do.
    Thanks to all that can help.
     
  2. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    did you try rebinding your TX?
     
  3. Marc70

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Ya, tried everything I could think of. Had this prob long time ago, took P apart, played with wires, then everything was good. Out of ideas now.
     
  4. Marc70

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    No other ideas, anyone? Tried rebinding, disconnected and reconnect the gps several times, still only quick yellow flashing light.
    Would hate to scrap this bird after just 1year.
     
  5. mendezl

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    326
    Likes Received:
    10
    Location:
    Mandeville (New Orleans) Louisiana, USA
    Is flashing yellow ATTI mode?
     
  6. Prylar Bek

    Joined:
    Oct 25, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    23
    Are you in Naza or Phantom mode?
     
  7. Marc70

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Ok, not sure what the difference is right now.
    Tried gps, attitude, and manual mode. Still nothing.
     
  8. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,418
    Likes Received:
    568
    Location:
    Sydney Australia
    I don't own an 1.1.1.
    Usually yellow = no remote control/transmitter = failsafe.
    Try rebinding the controller first.
    Then calibrate your sticks in both remote control software and phantom software.
    Also inspect your receiver board on your phantom and make sure its plugged in. On the P2 series, its a sister board with the long string antennas that come down to the legs.