Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Where is the naza mode setting for S1 RTH?

Discussion in 'Phantom 2 Vision Help' started by wworrall, Jan 16, 2014.

  1. wworrall

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    I switched to naza mode in latest assistant software connected to pv2 with latest firmware. I can find no place in software to pick RTH versus manual for S1 switch for the down position. All I get with IOC enabled is the screen showing the position of S2 and those modes displayed, can't find any other tab/menu for setting S1 option. Where is it?
     
  2. reALIGNed

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Location:
    S.E. Wisconsin
  3. wworrall

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    You are right. Maybe I had to power cycle the pv2 or restart the assistant software, or maybe I was blind, but now it's all there. thank you.
     
Loading...
Similar Threads - Where naza mode Forum Date
Getting power from NAZA M V2 -/+ What can you get & where? Phantom FC40 Discussion May 2, 2015
where is a good pix of ALL naza flight light signals? Phantom 2 Vision + Discussion Feb 12, 2015
Standard Where did follow me intelligent mode go!!!???? Phantom 3 Help Friday at 6:23 PM
One day DJI will get it right !! New FW ? Where ? Standard/4k Discussion Friday at 7:34 AM
Where to download FW Files Phantom 4 Pro Discussion Tuesday at 5:47 AM