Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

What monitor works with ravecreative mount?

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by FASTFJR, Feb 17, 2014.

  1. FASTFJR

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    169
    Location:
    South East PA
  2. rilot

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    842
    Likes Received:
    5
    Location:
    Twyford, UK
    Pretty much any of them. Nearly all monitors have a standard tripod screw mount at the base.
     
  3. FASTFJR

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    169
    Location:
    South East PA
    Thanks, I want to get something with a built in battery
     
  4. xpower180

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Location:
    Bedfordshire
    I'm using the Black Pearl with built I'm battery on this mount


    via iPhone 5S
     
  5. xpower180

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Location:
    Bedfordshire
    For me, two reasons:
    I wanted an all-in-one screen/rx/battery, and I use a fatshark tx and knew this monitor would be fully compatible with it.


    via iPhone 5S
     
  6. rmklaw

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    300
    Likes Received:
    1
    All of them. On one Ravecreative mount I have a Lilliput 664 and on another Ravecreative mount I have an iPad Mini.
     
  7. bernardb

    Joined:
    Jan 19, 2014
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avon Indiana
    I just got my monitor mount yesterday and it is very cool!
    I have the Storm "Easy" package monitor and it works perfectly with that monitor.
     
  8. FASTFJR

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    169
    Location:
    South East PA
    Excellent……..Thanks guys. I plan to use DJI's AVL58 transmitter along with the iOSD
     
  9. chopperflyer

    Joined:
    Jul 12, 2013
    Messages:
    211
    Likes Received:
    1
    Location:
    Leeds West Yorkshire UK
    If you check your transmitter paper work for the Freq then look at what Freq the receiver has ,all you have to do is match them, I use my Black Pearl with a unit from E-bay and tuned into the Freq that was listed on the receiver.( so far no problem and it is not a fatshark)