Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go pro

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by jerbou71, Mar 4, 2015.

  1. jerbou71

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    I crashed my v2+ and toasted the camera. I need now what I need to get a Zenmuse H3-3Dand go pro to do the same thing as the v2+. And should I go this route, or just get another v2+ camera and gimb s l for $670?
     
  2. Clipper707

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    887
    Likes Received:
    327
    Location:
    SF Bay Area
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    I did both, actually. My P2V+ crashed in Laos and bent the gimbal. I sent it to DroneFly (never again) in Southern Cal and they repaired it, charged me and never said a word.

    I also bought a P2V and had a Zenmuse H3-3D installed by Hani at UAV Repair in Minnesota. He swapped out the frequencies and upgraded the controller with a gimbal lever. He also installed my 5.8 transmitter for my Fat Shark Predator goggles. I found Hani to be very responsive. In addition to professional technical work, he returned my calls and fielded my numerous questions. You might give him a call.
     
  3. jerbou71

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    So you have experienced both ways. Witch way do you think I should go?
     
  4. hunch

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    225
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    jerbou71,
    how bad is the camera.
    i fix those gimbals / camera also so let me know if you want to do tha first before you drop $670

    hani
     
  5. jerbou71

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    Hunch its bad. When I get home ill take some pictures and post them. Also if i go with the go Pro can I FPV flying.
     
  6. hunch

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    225
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    it's possible to convert the whole thing yes.
    but you would probably be better off with building on non vision P2 (2.4Ghz) and put an FPV system on top of that (5.8Ghz).
    i actually have couple for sale right now, complete FPV system with case, monitor and all
     
  7. jerbou71

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    The camera swing left to right doesn't move freely.

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]



    And here's the battery from the first crash.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. hunch

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    225
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    Battery probably needs that crack glued and could be fine.
    I'd give it a shot with the gimbal thou. If you want you can
    Send it my way and I can look at it.
    I get them in this kind of shape all the time.
    Let me know.
     
  9. jerbou71

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    Hunch, do you have a web site?
     
  10. Clipper707

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    887
    Likes Received:
    327
    Location:
    SF Bay Area
    Re: what do I need to convert a v2+ to Zenmuse H3-3D and go

    Hunch (Hani) is the guy who converted my freqs and added a Zenmuse 3d. His website is here.
    http://www.uavrepairshop.com/home.html