Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Want a backup P3, but without controller.

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by SFAforester, Jun 18, 2016.

  1. SFAforester

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    I want to get a P3 advanced (w/o controller) and use it as my backup. But my original drone is a Professional but I want to use that controller for both. Will that be a problem?
     
  2. mnewxcv

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    269
    Likes Received:
    65
    advanced and pro can use same controller. You will just have to bind the controller to the drone whenever you switch.
     
  3. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,152
    Likes Received:
    1,665
    Location:
    San Francisco, CA
    No, you will not face any problem.
     
  4. SFAforester

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Thanks guys.
     
  5. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,418
    Likes Received:
    568
    Location:
    Sydney Australia
    How much is body only?
    How much is P3A complete?
    Do the maths and see if it worth it just for body only.
     
    SFAforester likes this.