Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Vision + Gimbal malfunction

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by xlpro, Jun 13, 2014.

  1. xlpro

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I just bought a Vision + and the first night I unboxed it and turned it on with no props, all seemed well with gimbal, wi-fi connection, motors spinning etc. I went out to the shop last night to plug in the Assistant software to program Naza settings, etc. and the gimbal went bezerk as soon as I turned it on.

    It flips and flops violently over and over. I have tried it many times and it stills goes bezerk.

    As anyone had this problem? Any thoughts?

    Thanks for the help!
     
  2. BobUnplugged

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    235
    Likes Received:
    24
    When you say "Program naza settings...." what did you do?

    Also, can you list firmware versions of all the little bits as shown in the assistant?
     
  3. D_Tshudy

    Joined:
    Apr 30, 2014
    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philly
    Others on here have had similar issues. Search around. It sounds like defective hardware to me unfortunately. You're probably going to have to do an RMA. I feel for you.
     
  4. 4wd

    4wd

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    2,532
    Likes Received:
    421
    Location:
    North York Moors
    I wonder if it tried to do the recent gimbal update, I noticed mine looked like it was having a fit during the process but was fine after requested restart.
    Connecting to the assistant again might sort it.
     
  5. xlpro

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I did the update and no change, still going bezerk!
    I'll have to send it in! Bummer