Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Vision App

Discussion in 'Phantom 2 Vision Help' started by planedr, Sep 2, 2014.

  1. planedr

    Joined:
    Jul 22, 2014
    Messages:
    223
    Likes Received:
    17
    Location:
    FEMA District VII
    I'm using an iPad mini and now it has the iPad info across the top while I'm in the app. It says iPad,time, batt level on top of the app. Does anyone else have this? It makes it hard to see the app info.
     
  2. M.Tigelaar

    Joined:
    May 27, 2014
    Messages:
    449
    Likes Received:
    3
    Location:
    The Netherlands
    Yep
    +1 :(
     
Loading...
Similar Threads - Vision App Forum Date
Dji vision app not showing sattelites, battery level and the current hight etc. Phantom 2 Vision Help Feb 3, 2017
Dji vision app not showing sattelites, battery level and the current hight etc. Phantom 2 Vision Help Feb 2, 2017
Perusing the Vision App without the RC? Phantom 2 Vision + Discussion Jan 14, 2017
No telemetry on vision app Phantom 2 Vision + Help Dec 27, 2016
H4-3D and Vision app Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal Sep 26, 2016