Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Version unknown

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by hansrack, May 12, 2016.

  1. hansrack

    Joined:
    Aug 7, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Under "about" and aircraft it states "version unknown" and under remote controller it ale states "version unknown" - why is this and how do I update to the latest. My app version is up to date.
     
  2. padgex

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Location:
    Cracow, Poland
    The same here - P3S
     
  3. gww816

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Mine does the same thing with my iPad Air2 but the correct versions show up on my iPhone 6s. Same problem before I updated to latest FW.
     
  4. hd883chopper

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Anyone get an answer on this? My iPad Air 2 also says Aircraft Version Unknown. Not sure if an update is required or what...?
     
  5. dobmatt

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    12
    ... not sufficient enough information provided to come up with an answer ... What craft, where is this message seen?...
     
  6. hd883chopper

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Hi dobmatt,
    P3S drone. Bought on Jan 1st 2017.
    This message is seen on the "about" screen on the DJI App that shows the current version of firmware. I may have found the answer though, I saw on the DJI website that there is some server issues going on right now and they are claiming that it should be fixed soon. Not sure how valid that information is but it was posted by a DJI moderator on January 1, 2017.
    Hopefully if it is an issue, it will be fixed soon. The only reason I was concerned was because I had a new aircraft and wasn't sure if the firmware was up to date.

    Thanks :)
     
  7. dobmatt

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    12
    Wait for a while, don't attempt to fly until the About page is loud and clear with FW/SF versions description and Aircraft Status report shows no abnormalities ...
     
  8. KarlB

    Joined:
    Jun 25, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Have you tried this trick? Wipe out the app and reinstall it.
    New P3A not showing FW in Android
     
  9. dobmatt

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    12
    No, I didn't. My experience is limited to P3P and iOS system. Recently had similar issues with 1.10.90 FW update for P3P, which disappeared overnight mysteriously ...
     
Loading...