Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Using H3-3D without Phantom??

Discussion in 'Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal' started by tome0330, Sep 5, 2014.

  1. tome0330

    Joined:
    Sep 5, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hy, I want to use my H3-3D without Phantom 2, what battery should I buy for it?
     
  2. IrishSights

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,410
    Likes Received:
    37
    Location:
    Bangor, Northern Ireland, UK
    There is only one battery type for the P2 range
     
  3. IrishSights

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,410
    Likes Received:
    37
    Location:
    Bangor, Northern Ireland, UK
    Edit: sorry I was too quick! Most are powered from the main board I believe. Ill get outa here before I embarrass myself further! Lol
     
  4. IrishSights

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,410
    Likes Received:
    37
    Location:
    Bangor, Northern Ireland, UK
    There is a dedicated 3D thread at rcgroups with many other platform's being used. Good place to be...
     
  5. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Are you saying you just want to carry the gimbal around with no drone? Can't be done with the Zenmuse, as it needs IMU input from the flight controller...you'd have to carry the GCU and Flight controller around with you as well.

    If you just want to use it on another platform, you just need the stand-alone GCU module (assuming you're using a DJI flight controller).
     
  6. hedonist222

    Joined:
    Jan 26, 2014
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    The fieyu tech ultra 3 is something you could look into.
    It's a handheld 3 axis gimbal.