Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Use both Phantom2 Assistant AND Naza-M Assistant Software?

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by bizrank, Jun 4, 2014.

  1. bizrank

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I have been using the Phantom 2 Vision+ Assistant software, and I know that I can switch between Phantom mode and Naza mode there. (I love the Course Lock in Naza mode!) However, there also exists a separate Naza-M Assistant software. Do you other Vision+ owners use the Naza-M sotware AND the Phantom 2 Vision+ Assistant? Both of them? I'm guessing the answer is no, but I'd love to have access to more adjustments (gimbal/camera angle, trim controls, etc.) if they are indeed available.
    Thanks,
    Bill
     
  2. nintendrone64

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    353
    Likes Received:
    2
    Location:
    Simi Valley, CA
    Re: Use both Phantom2 Assistant AND Naza-M Assistant Softwar


    No, your Phantom Vision+ does not even have a NAZA in it. Do not use the software to attempt to adjust "things" on your Vision +.
    Only use the Phantom Software.
     
  3. bizrank

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Re: Use both Phantom2 Assistant AND Naza-M Assistant Softwar

    Thanks, nintendrone64--

    I'll definitely take your advice and not attempt to use the Naza-M software assistant.

    However, I'm not certain what you mean when you say "No, your Phantom Vision+ does not even have a NAZA in it." The Phantom 2 Assistant for the Vision+ allows you to switch between Phantom and Naza modes, correct?
     
  4. xgeek

    Joined:
    Jan 20, 2014
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Location:
    London, UK, Declination -1.2
    Re: Use both Phantom2 Assistant AND Naza-M Assistant Softwar

    The Phantom 2 range have a Naza-M v2 inside. It does not have all the features that a stand-alone Naza-M v2 has and is a sort of lite version if you like. Hence why you can only configure it via the Phantom 2 assistant and not the Naza assistant.
     
  5. bizrank

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Re: Use both Phantom2 Assistant AND Naza-M Assistant Softwar

    Yes, I understand. Many thanks!