Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Updating

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by sh4mar, Sep 12, 2015.

  1. sh4mar

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    ImageUploadedByPhantomPilots - DJI Phantom Forum1442058642.476939.jpg

    Is this where the files should be then place in camera on drone ?
     
  2. Khyber

    Joined:
    Nov 12, 2013
    Messages:
    49
    Likes Received:
    7
    Location:
    Los Angeles, Ca
    If your updating it don't place the update in any files, a blank memory card works best, simply drag and drop.
     
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,116
    Likes Received:
    5,631
    Location:
    US
    It looks like you have that in the "DCIM" folder. The BIN needs to be in the root -- which is one level up.
     
  4. sh4mar

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    I'm updating to 1.4 now from 1.3 everything seems to be going well so far. Does the controller need updating because I got a .txt which said abort it's already on this version or older
     
  5. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    1.3 on the controller is goood