Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Unique solution required

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by wat17, Nov 29, 2014.

  1. wat17

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    305
    Likes Received:
    4
    So I have a Sony RX100 connected to my new Phantom 2 (V2).

    I previously had a channel on my multi rotor which when activated would trigger the camera via a cord (from Gentles).

    Obviously the Phantom 2 has its own transmitter. Is it possible to configure a switch so that I can activate the camera again? Use the 7th channel or maybe X2?
     
  2. wat17

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    305
    Likes Received:
    4
  3. wat17

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    305
    Likes Received:
    4
    Think I cracked it!
     
  4. Dragon Fighter

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Would you please post a photo of your quad with the RX100 on it? No gimbal I guess. What about the extra weight? Can P2 handle that?
     
  5. wat17

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    305
    Likes Received:
    4
    Did that a while ago. It can handle the weight but it greatly affects performance.
     
Loading...
Similar Threads - Unique solution required Forum Date
LightShield WeatherWriter's unique anti-glare solution for tablet computers Classifieds Oct 7, 2015
Video of unique village in Minnesota Photos and Video May 17, 2017
If true...a unique way of popping the question. General Discussion May 1, 2017
Unique fun with drones General Discussion Mar 12, 2017
Anyone tried these unique prop guards? Pro/Adv Discussion Jan 6, 2017