Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Two remotes, one bird

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Wheat, Dec 5, 2014.

  1. Wheat

    Joined:
    Apr 21, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    8
    Location:
    Kalamazoo, MI
    I know you can not use two remotes at the same time. I am looking to get the new remote with he scroll wheel. Can I bind both remotes to the quad and use them interchangably, or do I need to rebind them each time I want to switch? I would like to get the stage two fpv mod on one.
     
  2. garrock

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    466
    Likes Received:
    47
    Location:
    Portsmouth Ohio USA
    You will have to bind them each time. Easy to do.
     
  3. CityZen

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    940
    Likes Received:
    36
    Location:
    NYC
    I've wondered if it's possible to do the opposite: one remote, two birds. Can you fly two at the same time with one remote? (I know it's a bad idea; just wondering hypothetically.)
     
  4. garrock

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    466
    Likes Received:
    47
    Location:
    Portsmouth Ohio USA
    Not with DJI's equipment. The drone is bound to one transmitter at a time.
    Each DJI transmitter has a unique encoded address (like most or all other brands).
     
  5. aartsf

    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    346
    Likes Received:
    3
    Yes that would be possible!