Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Two phantom with the same set up... interference?

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by hellhole, Mar 5, 2015.

  1. hellhole

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    hello,

    I have chance to get another phantom for a cheap. I am thinking of getting it and giving it to a a friend with the FPV all set up.

    I have my phantom 2 set up now with immersion RC 600mW 5.8Ghz and a monitor with an built in receiver. The monitor will auto detect the video image.

    If i were to get the same set up for this new phantom, will the video be interfering? as in they will broadcast from the same channel?

    does getting another brand transmitter, like a boscam or other help?
     
  2. CityZen

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    940
    Likes Received:
    36
    Location:
    NYC
    Brand won't make a difference. Just make sure the video transmitters are set to different frequencies (channels).
    That's what those little switches on them are for.
     
  3. hellhole

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    ah!!! i see!! hahah.. doh
     
Loading...
Similar Threads - phantom same set Forum Date
2 Phantoms. Same app. Different times Pro/Adv Discussion Mar 4, 2017
Phantom 4 and Phantom 4 Pro Motors are they the same ?? Phantom 4 Pro Help Jan 27, 2017
3 Phantoms up at the same time Photos and Video Dec 27, 2016
3 Phantoms up at the same time Photos and Video Dec 27, 2016
Two Phantom 3's in Air Same Time General Discussion Dec 2, 2016