Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Total P3A reset

Discussion in 'General Discussion' started by soupbone10, Aug 15, 2016.

  1. soupbone10

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Location:
    Stockport. UK
    Any experts out there know if it's possible to factory reset a P3A as if it just came out of the box?. I'm having such a lot of signal loss and lag problems that I feel a reset may cure. Tried rolling back from 1.8.80 from 1.9.60 but the a/c won't have it. Note.......not the controller, the aircraft. Thanks.
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,073
    Likes Received:
    5,619
    Location:
    US
    It's not possible. The best you can do is roll back one firmware version.
     
  3. soupbone10

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Location:
    Stockport. UK
    Thanks msinger, I have tried to roll back to 1.8.80 but the aircraft seems to lock up and emits a continuous buzz for however long I can stand it for before I power down (30 mins) or more.
     
  4. soupbone10

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Location:
    Stockport. UK
    Yet again I have just tried to downgrade to firmware 1.8.80 from 1.9.60 and yet again it failed. Is anyone able to read my logs and maybe point me in the right direction? please.
     
    #4 soupbone10, Aug 15, 2016
    Last edited: Aug 15, 2016
  5. Martin Smith

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    207
    Likes Received:
    113
    Location:
    Clermont, Florida
    You can roll back... all the way back with this....
     
  6. soupbone10

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    2
    Location:
    Stockport. UK
    Hi, trying to open the link but it will not.