Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Test Flight with Flytrex Core 2

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Stile2112, Sep 17, 2014.

  1. Stile2112

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    175
    Likes Received:
    70
    Location:
    Union City, California
    Height seems to be off as I'm landing. It's installed on the side with the barometer facing the quad and unobstructed. Might relocate it below the battery compartment.

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zSZxmerStp8[/youtube]
     

    Attached Files:

  2. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    They seem to be off a little. My first flight was way off for some reason but improved after that. Wherever you mount it make sure the barometric pressure sensor is shielded from the props.
     
  3. nhoover

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    851
    Likes Received:
    182
    Location:
    Los Gatos, California
    My Core 2 is much more finicky than my Core 1 on placement. Any sun on it seems to throw the altitude way off. I never really got a good placement for it that worked but the Core 1 was always solid. Now I have the Live and it doesn't seem to have this problem.
     
  4. flyNfrank

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Messages:
    4,211
    Likes Received:
    907
    Location:
    Indy, USA
    You guys say the data is off. You do realize the data needs to be synced, don't you? For it to be off would mean you failed to set it up properly.
     
  5. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    Have no idea what you are referring to unless you mean synching the data with the video. I watched the original posters video and it appeared to be synched.