Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Stock camera mount for a P2 Vision

Discussion in 'Phantom 2 Vision Help' started by CyberVet65, Aug 25, 2015.

  1. CyberVet65

    Joined:
    Dec 24, 2013
    Messages:
    117
    Likes Received:
    5
    Location:
    Cedar City, Utah
    I have a 2 axis gimbal and wish to convert back to the stock configuration.
    I have the mounts with the rubber anti-vibration pads in place. I can tell where the plug for the camera cable plugs in the back of the camera. But I have a harness that comes out of the P2. With three wires. I can see where it goes into the square box but what does it plug in to?
    ON edit:
    I found a you tube video that schooled me on the fact that a micro servo is in there. And the fact that DJI does not sell the servo. So Off to search for a micro servo that I can adapt to fit.
     
    #1 CyberVet65, Aug 25, 2015
    Last edited: Aug 25, 2015
  2. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,636
    Likes Received:
    5,698
    Location:
    Amory Mississippi
    What happened to the servo that was in there ?
     
  3. CyberVet65

    Joined:
    Dec 24, 2013
    Messages:
    117
    Likes Received:
    5
    Location:
    Cedar City, Utah
    I received the Vision on a trade. It has a Taco RC two axis gimbal in place. I don't use the gimbal but I want to make it stock. Just learned that there is a micro servo that tilts the camera up and down.
     
  4. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,636
    Likes Received:
    5,698
    Location:
    Amory Mississippi
    The plug you need to plug into is on the bottom of the bracket that the camera is attached to . You can see it sticking out here and that's the servo sitting to the side Just what do you need ? Just the servo or it and the bracket ?
    FullSizeRender2.jpg