Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Status bar "No Signal", no video, gimble wouldn't dance...

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by dk4808, Jul 25, 2016.

  1. dk4808

    Joined:
    Jul 25, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    This is my second P3A (1st one mia) since Feb. 2016.
    Two weeks ago, turned on everything shocked to find:
    Gimble wouldn't dance (sung though);
    No video feed;
    Status bar shown "No Signal".
    I could fly it with all the functions working except no video and no status display (Safe to fly, heavy interference, etc). The voice warning worked though.
    Contacted DJI support via chat, phone, email multiple times and each time was told to uninstall/reinstall the Go App; update firmware (App confirmed all firmware were updated, calibration all worked); relink the RC...Told them I done all that and they just wouldn't issue a repair ticket or at least tell me what's wrong.
    May be someone here can help to identify what possibly gone wrong and suggest a solution. Please?
    Thank you.
    David
     
  2. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    1,561
    Location:
    palm harbor florida
    where did you buy it from
     
  3. dk4808

    Joined:
    Jul 25, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Through Amazon.com
     
  4. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    1,561
    Location:
    palm harbor florida
    I would send it back amazon has great return policy just get a new one
     
    Ted4797 likes this.
  5. Ted4797

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Messages:
    972
    Likes Received:
    155
    Location:
    Florida