Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Solid red light on the gimble. Need Help with solution

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Mike Stephens, Aug 13, 2015.

  1. Mike Stephens

    Joined:
    May 22, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Can not get camera connection due to solid red light on gimble. Does anyone know what the fix is?
     
  2. RoyVa

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    2,246
    Likes Received:
    449
    Location:
    Virginia
    Check the three plugs going to the gimbel from the quad. Make sure they are tight. Make sure your SD card is good and has free space and lastly make sure the camera firmware is the latest version.
    See if that clears the red light.
     
  3. 3rdworld

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Have the same problem camera red light on, all updates done. Never crashed. What was the fix?
     
  4. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    567
    Location:
    Sydney Australia
    Does the gimbal firmware show up in the Phantom Assistance software?
     
  5. RoyVa

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    2,246
    Likes Received:
    449
    Location:
    Virginia
    Double check the three cable connected to the gimbel. Make sure all cables are plugged in tight and there are no loose wires or pins pulled out.
     
  6. 3rdworld

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    All plugs and cables checked ok. I reloaded the camera firmware and all is well now. No more red light and everything works just fine.Thanks guys