Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Software setting?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by xsivone, Feb 28, 2016.

  1. xsivone

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I had a P3S for about a week when I realized the Advanced was a better option for me. When I had the standard phantom the app put a smaller copy of the videos and photos on the tablet.
    My advanced does not put a copy on the tablet. If that is a setting that I am missing, could someone enlightenment me.
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    24,806
    Likes Received:
    7,530
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    Enable the following setting in the DJI GO app:

    DJI-GO-Video-Cache.png

    Note: If using an Android device, this setting will be named "Cache locally when recording".
     
  3. xsivone

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thank you.
     
Loading...
Similar Threads - Software setting Forum Date
So what camera setting do you use? What editing software? Standard/4k Discussion Dec 27, 2016
Best Methods for Filming Golf Course (app/software/camera settings etc.) Phantom 4 Discussion Oct 2, 2016
Setting minimum gps satelites in Assistant software Phantom 2 Discussion Dec 1, 2014
Setting FCC mode using software Phantom 2 Vision + Discussion Aug 25, 2014
Gimbal settings in assistant software Phantom 2 Discussion Aug 24, 2014