Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Skyzone FPV w/ Phantom 2 non Vision

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by Helionz, Mar 25, 2014.

  1. Helionz

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hello I've been reading searching all kind of posts just about all over the net about FPV for the past week and finally decided to crack and ask for some help. I've not to scary when it comes to sodering as I used to mod PS2 and Xbox (first gen) back in the day that required modding wires to the MBs taking off eeprom chips, etc.

    Setup:
    Phantom 2 w/Gimbal GoPro Hero 3+
    Skyzone FPV goggles
    TS832 5.8G 600mw 32CH VTX
    [​IMG]

    :?: How do I hook up the TS832 to the Phantom 2 to receive power and video from the Gimbal? I know I have to use the :?: cam port :?: on the Phantom that has the "dead" wires going into it. Is there a plug and play cable that maybe i'm just missing from the cam port to the TS832. I think I will have to do some modifications to include making my own plug, but would like to see if anyone else has any other helpful hints that would make it easier. :twisted:
     
  2. bernardb

    Joined:
    Jan 19, 2014
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avon Indiana
    I have that Tx and when you get it there is a simple wiring diagram included :D
     
  3. Helionz

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have it (about 1 1/2 weeks now). I guess what I was looking for was a plug and play adapter that didn't require any soldering. Mind showing a pic of what you did? What wires went were? Guess I'm being a bit paranoid being new to this hobby. :shock:
     
  4. bernardb

    Joined:
    Jan 19, 2014
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avon Indiana
    Here is the mounting and the wiring (not shown explicitly) on the inside.
    There are several wiring diagrams floating around.
     

    Attached Files:

  5. bernardb

    Joined:
    Jan 19, 2014
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avon Indiana
  6. Helionz

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    bernardb thanks for your help! Got everything working. Was pretty cool. No another problem i'll post if I need help after scouring the web for some info. Came inside, decided to hook up the DJI Software to check for updates (nothing else just looked). Gimbal required an update, so I did it. Now Gimbal doesn't work. I'm using a Mac.
    *also updated remote controller.

    oh well thanks again!