Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Silly Question Dashware

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Wibble, Jan 31, 2016.

  1. Wibble

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    1,313
    Likes Received:
    478
    Location:
    Brecon Beacons Wales UK
    Just installed Dashware - I don't have a data logger like flytrex installed but surely the P3 logs things anyway? How do I get at that data is it the same as you upload to Healthy drones?
     
  2. Mark The Droner

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    3,962
    Likes Received:
    1,158
    Location:
    Brookeville, MD, USA
    Other threads have discussed this. You might do a search. I don't have a P3 but I think I remember it might involve converting the P3 log to a csv file?

    Anyway, I will bump this for you... and in the meantime you can search...
     
  3. garykeithmead1

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    259
    Likes Received:
    39
    Location:
    Uk
    You can download the csv file from Heathy Drones and inport it into Dashwire..
     
    Wibble likes this.
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,861
    Likes Received:
    5,556
    Location:
    US
    Wibble, you can find instructions for retrieving the flight logs here.
     
    Wibble likes this.
  5. Wibble

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    1,313
    Likes Received:
    478
    Location:
    Brecon Beacons Wales UK
    I know how to get those thanks was just wondering about getting into Dashware.

    Ahh there is also info there for Dashware - thanks everyone!
     
    #5 Wibble, Jan 31, 2016
    Last edited: Jan 31, 2016
  6. Jtrjr

    Joined:
    Mar 28, 2015
    Messages:
    444
    Likes Received:
    277
    Location:
    South Dakota
    Wib,

    I'm not getting what your issue is. What do you mean by "getting into Dashware"? I use Litchi mostly and can easily pull the logs and video into Dashware. I'd love to help but don't really understand the issue you're having. I'm not sure I'll be able to help if you're using DJI Go.

    Jerry