Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Signal lost

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Roger1, May 6, 2016.

  1. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    I have 2 phantom 3 pros both will not get signal to RC. I did all the updates and after that both drones have warming up then no signal... Any ideas?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,982
    Likes Received:
    5,586
    Location:
    US
    Which versions do you see in the "General Settings" --> "About" section of DJI GO?
     
  3. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,142
    Likes Received:
    1,658
    Location:
    San Francisco, CA
    Read the RC FW from DJI Go app and publish txt file from AC SD card to figure out what has been installed.
     
  4. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    The app is 2.8.0
     
  5. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    I don't have access to a card reader now
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,982
    Likes Received:
    5,586
    Location:
    US
    Does the "About" section show either firmware version?
     
  7. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    1.1.5 version
    Controller is 1.6.0
     
  8. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,982
    Likes Received:
    5,586
    Location:
    US
    You mean 1.5, right?
     
  9. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    Here is a screenshot

    The fpv works. But tilt and all other features do not work from RC or from app.
     

    Attached Files:

  10. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,982
    Likes Received:
    5,586
    Location:
    US
    It looks like you only updated your remote controller. Try following these instructions to upgrade the firmware on your Phantom.
     
  11. Roger1

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas, Dallas
    Any way of doing it using only my phone?

    At the cottage. 2 drones dead
     
  12. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,142
    Likes Received:
    1,658
    Location:
    San Francisco, CA
    You don't need phone to upgrade drone FW. Read Msinger's instructions.
     
  13. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,982
    Likes Received:
    5,586
    Location:
    US
    No. You must follow the instructions as written in my instructions above.