Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3 Firmware signal issue since update

Discussion in 'Firmware' started by stujol, Dec 28, 2015.

  1. stujol

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    16
    I have a no signal issue after updating to 1.6.4. I will have signal right up until takeoff then lose it sometime in the first 100 feet. I can run it on the kitchen table (no props of course) full vertical and forward and not lose my video but as soon as I try to fly I lose the signal. I still have telemetry and can control the drone but no video signal and after a couple minutes of that the app will close. I still have link with rc and can land fine. This is on a proscan 10.1 inch tablet. p3p. I have uninstalled the app and reinstalled, turned off every thing I could. Litchi is doing the same thing also. I had no problems with the app crashes or loss of signal (unless I got a long ways off ) prior to the update. I have tried downgrading, relinking the phantom and controller, ran thru all the android fixes I found and still have the same problem
     
Loading...
Similar Threads - signal issue since Forum Date
Standard General video/signal issues Phantom 3 Help May 14, 2017
Weak controller signal / Other issues second flight Pro/Adv Discussion May 4, 2017
Lost on what to do (remote signal issue) Standard/4k Discussion Apr 11, 2017
P3 Firmware Signal issue Firmware Apr 10, 2017
Professional No GPS signal - Hardware or Software Issue? Phantom 3 Help Feb 16, 2017