Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced should i have any hope yet?

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by phantomflyer22, Jul 9, 2015.

  1. phantomflyer22

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Location:
    oshkosh, wisconsin
    i have no FPV feed on my phone. the camera is still taking pictures and videos fine. all other data is coming in fine. i can fly fine and move the gimbal. i have tried to re update both the craft and my controller got the new update for the app, and tried new devices. before i send it in is there any other things i could try out?
     
  2. RoyVa

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    2,246
    Likes Received:
    449
    Location:
    Virginia
    First check the three cable that plug into the gimbal and make sure you have them tight. Could have be vibration if you haven't had any prior problems. Then make sure that the Bluetooth is turned off. Thier have been some noted problems with it and the video feed. Hope one of these fixes the issue. If not delete the app and download it again. Sometime they get corrupted.
     
  3. phantomflyer22

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Location:
    oshkosh, wisconsin
     
  4. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    1,092
    Location:
    Long Island, NY
    what device? what app version? what fw version?

    my advice without any additional info, rebind your controller.
     
  5. phantomflyer22

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Location:
    oshkosh, wisconsin
    i have been flying with my HTC 1. I have version 1.2.8 with 1.2.0 the app. Would you explain what rebind is?
     
  6. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    Page 28 and 29 of the manual-- when you bind the controller to the aircraft, it links the receiver in the air craft to the controller.
     
  7. mikedaniels

    Joined:
    Jun 9, 2015
    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    Is your phone on the "approved" list? I had to buy a new ipad to use the app & video.
     
  8. cleaner1369

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    142
    Likes Received:
    70
    My P2V+ did the same thing to me. Is this a P3 or a P2V+?
     
  9. phantomflyer22

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Location:
    oshkosh, wisconsin
    P3A
     
  10. craig4855

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    84
    Likes Received:
    11
    Try linking the controller, to the P3.
    Try another USB cable - this fixed an issue that I had with connecting.
     
  11. phantomflyer22

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Location:
    oshkosh, wisconsin
    How would I reconnect the controller to the p3?
     
  12. craig4855

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    84
    Likes Received:
    11
    If you are talking about linking, press the link button, on the P3, and select link controller in the DJI app
     
  13. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    1,092
    Location:
    Long Island, NY
  14. crane-man

    Joined:
    Nov 7, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    5
    I had the same drama once .. landed in long grass and if you are facing the drone ,, the plug on the right of the gimbal had one of the wires sitting a little high ,, i clicked it down and never had a prob ,,,,