Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard Satellite image

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by kojie007, Aug 19, 2016.

  1. kojie007

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    When i was connected to rc with phone i had option of viewing satellite grid or nitetime.but have now connected with a amazon fire much better screen but cant get any image up, it stays white with little blue Square grid on it.i loaded maps onto fire but nothing comes up

    kojie007
     
  2. TheDutchFlyer

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Any screenshots?
     
  3. kojie007

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    No but been told by amazon that its probably got something to do with dji not compatible with kindle fire?

    kojie007
     
  4. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,078
    Likes Received:
    1,634
    Location:
    San Francisco, CA
    Try phone again. Amazon Fire is not compatible device my guess


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  5. andy b

    Joined:
    Jun 17, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Might seem daft but have you preloaded the areas your flying as you may or may not be receiving data while out ?
     
  6. kojie007

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Thanks all will look into them

    kojie007
     
  7. kojie007

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Am not clued up a lot but instantly the phone has satellite map or grid.but kindle hasnt.i put google maps app on kindle thinking that be it but no.will it have something to do with phone network

    kojie007
     
  8. kojie007

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    [​IMG]

    kojie007