Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

RTH Postion Question

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Justgregg, Aug 4, 2015.

  1. Justgregg

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    521
    Likes Received:
    121
    Location:
    Denver Colorado
    Went to my favorite testing grounds tonite with my new p3p. Noticed this white line that looked it was tracking my last position. My last flight was in my back yard which is just about where the white line ends. If I were to activate RTH would I have found it in my back yard a mile away?
     

    Attached Files:

  2. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    7,048
    Likes Received:
    4,601
    Location:
    Live! From New York!
    Please be descriptive with your title so people know what it is about. Avoid "click bait" titles.
    I have edited your title so you will get a better response and the search function will preform better. ;)
    I also moved it to P3 Help for ya.
     
    IflyinWY likes this.
  3. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,624
    Likes Received:
    4,701
    You should be checking that home is correctly recorded rather than wondering. Easy to tell. It shows you on a map and tells you how far it is from home.
     
Loading...
Similar Threads - RTH Postion Question Forum Date
Hi from North Carolina U.S.A Introductions Today at 5:34 AM
No yaw control on RTH on P4+ Phantom 4 Pro Help Saturday at 12:03 AM
Worth Owning a Drone in California General Discussion Tuesday at 12:14 PM
How do you cancel the RTH feature?? Phantom 4 Pro Discussion Jun 15, 2017
Newbie from Perth, Scotland Introductions Jun 13, 2017