Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Really poor antenna signal (urgent!)

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by Håvard Holm Giske, Jul 9, 2015.

  1. Håvard Holm Giske

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi! I'm going to Italy on Wednesday, so I really would appreciate some golden feedback on this!

    I have a Phantom 2 Vision+ with Lightbridge. Everything seems fine, except the antenna signal.
    A month ago, I lost my Lightbridge down on the floor, approximately 15 cm, and the plug (MMCX to SMA) attached to the antenna, broke. This is now fixed with a new cable, but as soon as I have the transmitter 3-4 meter away from the Phantom, the signal is at yellow or red level (at Signal Diagnostics).

    Can it be that the antenna also is damaged? The signal is at same level on both antennas, not only on the one where I changed the plug. Or are there anything I have forgot in the DJI Assistant Software? Or could it be any loose cables inside the Phantom (I'll check that tomorrow)?

    I can't get the Phantom up in the air, and I have really no clue what to do! On Wednesday I'm leaving to Italy with all my equipment, and it would be a shame if I can't use the Phantom!..

    All feedback will be highly appreciated! Screenshot_2015-07-10-00-46-55.PNG
     
Loading...
Similar Threads - Really poor antenna Forum Date
Recreational... Commercial... I really hope the FAA addresses this soon... Or, am I off base? Rules and Regulations May 14, 2017
Britains Swizzels Sweets Factory / Mill in 2.7k - Really proud of this Photos and Video May 11, 2017
Litchi waypoint mission uploads seem really slow to P3 standard Control (Go, Litchi, etc..) May 4, 2017
really strange unbalanced gimbal issue Pro/Adv Discussion Apr 19, 2017
Does Solar Activity Really Have That Much An Effect On Flying???? Phantom 2 Vision + Discussion Apr 19, 2017