Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

putting the camera in auto exposure mode

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by lotusteve, Oct 1, 2015.

  1. lotusteve

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    586
    Likes Received:
    136
    Location:
    sheffield uk
    where is the setting for this in the dji go app ?.
     
  2. Pete Leare

    Joined:
    Aug 6, 2015
    Messages:
    348
    Likes Received:
    111
    Location:
    Windham NH
    I believe it's a small icon on the top right hand side that looks like a padlock with AE underneath. When it's on the icon turns blue.
    It's on the main screen - not part of a menu
     
  3. lotusteve

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    586
    Likes Received:
    136
    Location:
    sheffield uk
    thanks I will have a look now.
     
  4. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,586
    Likes Received:
    4,675
    There is no setting to put the P3 camera in auto.
    It is in auto by default.
    You can change camera settings manually, but if you don't the camera is in auto.
     
Loading...
Similar Threads - putting camera auto Forum Date
Putting decals, stickers, etc. on phantom Phantom 2 Vision + Discussion Jun 13, 2017
Putting osmo mobile gimbal on osmo+? Osmo Mobile Apr 4, 2017
Putting solid lights on drone for photography? Phantom 4 Pro Discussion Mar 2, 2017
has anyone thought about putting wheels/axles on their p3p? Pro/Adv Discussion Oct 27, 2016
Putting it in perspective Mavic Discussion Oct 3, 2016