Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Power up without micro SD?

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by beamerbuilder1, Jul 31, 2016.

  1. beamerbuilder1

    Joined:
    Jun 25, 2016
    Messages:
    201
    Likes Received:
    24
    Will it hurt the Phantom to power up without an SD card installed? Just curious?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. mike.alexander

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Messages:
    95
    Likes Received:
    25
    Location:
    Strensall, York, UK
    I've done just that with no problems (other than not being able to record anything).


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
    beamerbuilder1 likes this.
  3. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,375
    Likes Received:
    4,484
    No .. it won't hurt at all.
     
    beamerbuilder1 likes this.
Loading...
Similar Threads - Power without micro Forum Date
Can you power up Phantom 2+ without the gps module ? General Discussion Nov 30, 2014
Compass dance with or without gimbal powered? Phantom 2 Discussion Aug 14, 2014
ABANDONED NUCLEAR POWER PLANT (part 2) - DJI MAVIC PRO - 4K Photos and Video Wednesday at 9:24 AM
Standard Lost stability and lack of power Phantom 3 Help May 16, 2017
P4 Power line collision Phantom 4 Help May 15, 2017