Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Posting Issues, Server Message

Discussion in 'General Discussion' started by LuvMyTJ, Sep 2, 2015.

  1. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,374
    Location:
    Live! From New York!
  2. ianwood

    ianwood Taco Wrangler
    Staff Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    4,916
    Likes Received:
    1,792
    Location:
    Lost Angeles
    You beat me to it! :D
     
    750r and BlackOpsTeamster like this.
  3. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Sorry for the issues guys. We moved to a new server last night. Tapatalk seems to be having issues and causing this error. I disabled tapatalk for now until we can get this resolved.
     
    #3 clackey, Sep 2, 2015
    Last edited: Sep 2, 2015
    750r, BlackOpsTeamster and LuvMyTJ like this.
  4. Bob Denny

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    17
    Location:
    Mesa, AZ
    Ahhhh. I had to come here to the browser to figure out what's going on. OK, I hope you can get Tapatalk going. I live and die by it. Far superior way to manage interaction with lots of forum systems. Thanks in advance.
     
  5. 750r

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    420
    Location:
    Pa, USA
    Right on I had a little Max in my post yesterday :p