Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

POI with Phantom 4

Discussion in 'Phantom 4 Discussion' started by FilippoB, May 24, 2016.

  1. FilippoB

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello everybody,
    I would like to shot a video with POI on my Phantom4.

    The problem is that - after I set on intelligent flight and POI - I cannot set the radius of the orbit.

    I cannot understand where I wrong in the procedure. Does anybody had this issue and how has solved?

    Thanks in advance for your help.

    Filippo
     
  2. r62ewa

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    679
    Likes Received:
    171
    In order to set the radius you have to manually fly your Phantom away from the POI. If you are hovering over your POI and need to set the radius just fly backwards and you'll see the radius changing and you can stop when you reach the desired distance.
     
  3. FilippoB

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thank you r62ewa for your suggestion, I will try to do like this!
     
Loading...
Similar Threads - POI Phantom Forum Date
My Home point changed whilst flying with my Phantom 4 pro plus Phantom 4 Pro Discussion Jun 13, 2017
Pin Point location rotation Phantom3 or 4? General Discussion Jun 2, 2017
Crown Point Oregon - Phantom 4 Photos and Video Mar 8, 2017
Phantom 3 Standard Litchi Waypoints The Forth Bridges Photos and Video Feb 28, 2017
Litchi Waypoints with the Phantom 3 Standard, Edinburgh, Fettes College Mk2 Photos and Video Feb 25, 2017