Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Plz Help. No Signal after a little bit

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by t2adze, Jul 10, 2016.

  1. t2adze

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    567
    Likes Received:
    40
    Here is the problem i have. DJI doesnt connect to the drone. It gives me the HOW TO CONNECT thing. I restarted everything, including the tablet. Then it does connect.
    I re-linked the RC. But after couple of minutes being inactive, meaning if i don't fly(i havent tried if this happen if i fly), it loses the signal.
    It says weak transmission signal at first, and in couple of seconds NO SIGNAL and screen goes gray. the light on RC turns RED from Green.
    SHort summary, it goes NO SIGNAL with gray screen after couple of minutes. I am afraid to check if that happens when i fly as well. I tried using different cable. no changes.
    Tried different tablet. no changes.

    RC is the latest version.
    FW 1.9. P3A
    Nexus 2013 7

    Please help me, cause i have been not flying since april, first due to ESC errror, now this.
    800$ equipment should be more reliable i think, then it is now.
     
    #1 t2adze, Jul 10, 2016
    Last edited: Jul 10, 2016
  2. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    745
    Location:
    Australia
    What FW is on AC?
     
  3. t2adze

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    567
    Likes Received:
    40
    1.9
     
  4. t2adze

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    567
    Likes Received:
    40
    Just downgraded firmware to 1.8. no changes. still the same. Im tired and exhausted of DJI!




    Here is exactly how it happens.on 2:30
     
  5. t2adze

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    567
    Likes Received:
    40
    Figure out. Its a fault of a remote. Sending it to dji. Brand new replaced drone......

    Sent from my SM-G900FD using PhantomPilots mobile app