Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

PHANTOM VISION

Discussion in 'Phantom 2 Vision Help' started by markstoys, May 6, 2015.

  1. markstoys

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    236
    Likes Received:
    19
    just got a new phantom vision my question is what is the buzzing noise when camera is on and how to stop it or adjust so it wont be buzzing
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,990
    Likes Received:
    5,592
    Location:
    US
    My gimbal sometimes buzzes for a few seconds right after turning on my Phantom. Is that when you're hearing it? If so, it's a common occurrence.
     
  3. J.James

    Joined:
    Apr 21, 2014
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    162
    Location:
    Upstate NY
    Thats completely normal . Tho you can quite it down a tiny bit if you go in to the naza assistant and in the tab for the gimbals settings change the servo frequency to 400mhz Which will make it seem as if its quieter being the higher frequency of the motor is not as easily picked up by most humans ears as much as a 200mhz buzz is.
     
  4. markstoys

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    236
    Likes Received:
    19
    THANK YOU also how do I bind my wifi I cant scan the box code my stupid camera wont take the picture do I manuel put in the mac address and I did then it wont pair together is there a good youtube link or can someone here tell me how to bind with my app thanks guys/ frustrated about now
     
  5. J.James

    Joined:
    Apr 21, 2014
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    162
    Location:
    Upstate NY
    one thing I found tends to work on my tablet that dont have a very good camera on it. Is i have to have the code be in really good bright light for it to scan the code.
     
  6. markstoys

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    236
    Likes Received:
    19
    I HAVE A GOOD TABLET ALSO THE PROMLEM IS WHEN I GO TO THE APP GO INTO BINDING say scan qc then goes black like the camera on the tablet wont pop on in the app I have a serpert qc scanner app from play store but again when in vision app under binding and when I hit scan qc getting nothing hope this makes sense to you sorry for the caps also is there another way to capture qc code other then vision app pia
     
  7. J.James

    Joined:
    Apr 21, 2014
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    162
    Location:
    Upstate NY
    My tablet is pretty good to. Tho it just dont seem to like to always scan the code in dim light esp florescent lights. But it does at least open the part of the app were it had the box that frames the code and I can see it on the screen but it just wont detect it or scan.

    You might have to wait for some one else to chim in on how to do it another way such as with the mac address or a 3rd party code scanner that works.
     
  8. markstoys

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    236
    Likes Received:
    19
    ok this is whats happening I can go to my cell phone with the app when it ask to bind, qc I hit the button then the camera show where you have to square it up no problem with the cell phone,but when I open the app on my tablet go to bind it ask to scan I hit the button I just get a black out with nothing no camera no outline square for it to scan unlike my phone has anyone had this problem oh I am using a Toshiba tablet android system so the main issue is when I go to scan I get a black screen no photo no little square areas were you have to hold until it scans is there any other way maybe a app from play store that I can scan and it will install it on vision app?? thanks guys
     
    #8 markstoys, May 7, 2015
    Last edited: May 7, 2015