Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom software for wimdows

Discussion in 'General Discussion' started by tupes, Mar 26, 2014.

  1. tupes

    Joined:
    Jan 25, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Location:
    New Orleans, La
    Does anyone else have problems with any of the software loading? Some days it works flawless and other days it won't go past the opening screen where you have the option to skip if it don't load. Like I said I have used it before. I've even tried uninstalling it and reinstalling it and it still does not work all the time.

    Thanks Tony.
     
  2. RUSHNREADY DJI

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    i always skip never not
     
  3. 750r

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    420
    Location:
    Pa, USA
    ^^^^^I never waited always skipped on all 3 assistants ^^^^
     
  4. tupes

    Joined:
    Jan 25, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Location:
    New Orleans, La
    Thanks. When I do skip the light on the bottom does not light up like it does when connected to the Internet.
     
  5. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Don't skip that if it gives you the option, wait to see if it connects on it's own. If it doesn't (and the "skip" option remains), then the software isn't seeing the Phantom, and any changes you make in it won't take effect.