Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 3 standard picture loss

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Gary Jaques, Oct 4, 2016.

  1. Gary Jaques

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Can anybody help I keep loosing picture at 40 m but still have full control of drone from remote control. It seems problem I between phone and drone
     
  2. SiB77

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    8
    There is no connection between drone and phone. Your phone is connected to remote and remote is connected to quad. Use older dji go app and older firmware for quad.
     
  3. Gary Jaques

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks how can I find older app for dji
     
  4. tantkk

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    malaysia
    downgrade to 1.5.7 .. fixed anything

    Sent from my K016 using PhantomPilots mobile app
     
  5. Gary Jaques

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks for that but have already down graded th that firmware from the upto date one