Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 3 standard one Motor not working after water crash!

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Cubano2031, Jun 24, 2016.

  1. Cubano2031

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    16
    [​IMG]


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. Cubano2031

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    16
    After a couple of days after the water crash...i just buy a new battery and everything else looks fine except one of the front motors,today i ready change that motor for a new one and still not working....any suggestion???


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  3. Cubano2031

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    16
    Here is the video




    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  4. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    733
    Location:
    Australia
    Assuming it is installed correctly, which it likley is (even with phases interposed it would still spool up) best guess is dead esc.

    Did you go into fresh or salt water?
     
    Cubano2031 likes this.
  5. Cubano2031

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    16
    Fresh water for a couple second and leave for three days at sun...i not luck $499 to trash :(


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app