Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Phantom 3 pro having problems with camera

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Dangelie, Apr 18, 2016.

  1. Dangelie

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm having problems with my phantom 3 pro camera my videos record like if I'm having statics I will like to know if some of you might now what's the problem with the cam. And can help me. There's a link with a video recorded with my phantom so you guys can be more clear of the problem.

    Thank you so much.
     
  2. Air Ontario

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    1,271
    Likes Received:
    493
    Location:
    U.S./ Canada
    Looks like the settings are off.

    I shoot manual so my settings may not suit you.
    100 iso, 30 fps in 1080p and what ever nd filter tto get my shutter twice what my fps is.....1/60

    I use -1-2-0 in custom on the sharpness contrast saturation and vivid style or cine.
    I run kelvin about 4900k to 5500k for most outdoor vids.
    I shoot in manual and do no or little post.
     
  3. mdowney58

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    491
    Likes Received:
    116
    Location:
    Mountain City, TN
    Agreed. That looks horrible.
    Badly pixelated.
    Maybe a little more information would help someone in determining the issue.
    Here's a few questions I would wonder (not that I have solutions)
    What settings are you using for recording video?
    Did this video come off of your SD card, or is it a video from the Go app?
    Did you upload the video directly to YouTube, or run it through a video editor?

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
     
  4. Dangelie

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    It happens when I move the phantom... If it is still the video won't come blur but when I move it around it will.
     
  5. mdowney58

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    491
    Likes Received:
    116
    Location:
    Mountain City, TN

    That's not much help

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
     
  6. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    742
    Location:
    Australia
    Try working with the video off your SD card.