Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 3 Controller

Discussion in 'Classifieds' started by RafaelS, Jul 22, 2016.

  1. RafaelS

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    107
    Likes Received:
    7
    Location:
    San Francisco
    I got a controller for sale, is in great shape other than stupid of me when I purchased a dji backpack I didn't fold one of the antennas all the way so I cracked the mount. I fixed it and it works as new. Here are some pictures and as you can see is the updated version. Shoot me an offer
     

    Attached Files:

  2. RafaelS

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    107
    Likes Received:
    7
    Location:
    San Francisco
  3. andrewkehn

    Joined:
    May 8, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    2
  4. mikesmiley

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    452
    Likes Received:
    263
    Location:
    Sacramento, CA
    A, B, or C?
     
  5. Digdat0

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    881
    Likes Received:
    389
    Location:
    Oregon, USA
    I'll trade ya an iPhone 6 64gb with a cracked screen for it. Works great, just very cracked.
     
  6. RafaelS

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    107
    Likes Received:
    7
    Location:
    San Francisco
    Nope. Thanks for the offer
     
    #6 RafaelS, Jul 31, 2016
    Last edited: Jul 31, 2016
  7. RafaelS

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    107
    Likes Received:
    7
    Location:
    San Francisco
    Mmmmmm D??? Hahaha I don't know man just look at the pictures it has the model there.
     
    #7 RafaelS, Jul 31, 2016
    Last edited: Jul 31, 2016
  8. RafaelS

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    107
    Likes Received:
    7
    Location:
    San Francisco
    Don't need an iPhone. Thanks for the offer tho.