Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 2 + AVL58 Was working, now... not

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by krashin, Dec 24, 2013.

  1. krashin

    Joined:
    Dec 24, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just got my phantom 2 and a new AVL58, I connected the wires and everything seemed fine. The TX was sending video and powering on great.

    I had everything soldered and heat wrapped. I picked the phantom up and let the TX and the iOSD dangle as I carried it to my computer, plugged in the iOSD to update firmware and then noticed that the AVL58 was not on any longer.

    I noticed that the soldering could have slipped loose somehow on the red (positive) going from Phantom, so I reattached it and still no luck.

    I took out a continuity tester (something I'm new to) and got continuity on the whole setup being wired, but once I disconnect the plug to the TX, I lose continuity.

    I don't have the tools on hand to open the Phantom and see if I somehow pulled the included uplink cable out of the board, but that seems unlikely.

    What did I do?
     
Loading...
Similar Threads - Phantom AVL58 Was Forum Date
Phantom 2 -- AVL58, Hub, iOSD mini, Black Pearl -- Range? Phantom 2 Discussion Mar 6, 2016
Phantom 2 with iosd mini and AVL58 problems Phantom 2 Help May 3, 2015
Phantoms BEGGING for your help-- iOSD Install on PH2, H3-3D, AVL58 5.8G VidLink Phantom 2 Discussion Apr 23, 2015
DJI Phantom 2 FPV AVL58, zenmuse H3-2D, iOSD $800 WITH CASE! Classifieds Nov 30, 2014
Phantom 2 with Gopro AVL58 screen flickering Phantom 2 Discussion Nov 19, 2014