Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 1 GPS Question

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by BrucieVetrano, Nov 26, 2015.

  1. BrucieVetrano

    Joined:
    Nov 26, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello All,

    New to the DJI Phantom world. I am having some issues. I know my GPS module is shot and i need a new GPS module. I was wondering if i was able to use a GPS from a phantom 2 or 3. I know the compass is internal on the 2 and 3 and the compass is on the left on the 1. if i mounted the compass inside of the phantom 1 will it work?
     
  2. Ti22

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    259
    Likes Received:
    86
    Location:
    San Diego
  3. discv

    Joined:
    May 7, 2013
    Messages:
    619
    Likes Received:
    26
    Location:
    London, UK
    hybrid.jpg Bit late in a reply- sorry. Here is another work round- and it does not have to be this expensive DJI unit. I have since fitted a cheap chinese unit that works well.
     
  4. Kcam

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    23
    Likes Received:
    3
    What connections are required to connect the gps to the NAZA?
     
  5. gianni_BT

    Joined:
    Jun 24, 2015
    Messages:
    128
    Likes Received:
    14
    Location:
    Tradate(VA).Italy
    If you have Naza M V2 (Phantom 1.1.1 or Phantom 2) you can see the connecting diagram on page 5 & 6 of the attached manual.
     

    Attached Files: