Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P4 problem

Discussion in 'Phantom 4 Discussion' started by Nick Watts, Jun 13, 2016.

  1. Nick Watts

    Joined:
    Jun 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi everyone, I've got 2 separate issues P4 and wonder if anyone can help.

    Recorded some footage in 4K and ultra. D log mode

    Looks ok on the Mac monitor. Bit flat but expected that as its D log.

    Import into premier pro cc and drop into timeline let sequence base itself on the file

    Render and it looks awful, major compression artefacts and generally rubbish!

    Tried different codec settings, new project etc - recorded again some new clips in auto and the same issue.

    I've got a new Darth Vader dustbin Mac Pro highly specced. Never had a problem including some already edited 4K footage before I got the drone.

    Drives are thunderbolt 2


    Issue 2 - think this will mean returning the drone

    Micro sd card keeps pinging out now after the 2nd test record.



    Look fwd to hearing your thoughts on both issues
     
  2. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    6,254
    Likes Received:
    2,079
    Location:
    San Francisco, CA
    We do not know your other settings so can't comment. Don't try flat settings to start with. Also pick auto exposure and then check the quality.

    You need to push in the sd card and move little up. That way it will latch properly.
     
  3. mudrephoto

    Joined:
    May 28, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    6
  4. Nick Watts

    Joined:
    Jun 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
  5. Nick Watts

    Joined:
    Jun 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
     
Loading...
Similar Threads - problem Forum Date
Problems after latest update Phantom 4 Pro Help Today at 12:13 PM
Standard Help me please "Roll Problem" Phantom 3 Help Today at 7:35 AM
V01.04.0602 Update for Those of You That Had Problems Phantom 4 Pro Discussion Wednesday at 3:15 PM
Shield K1 Screen Rotation Problem After Running Litchi Pro/Adv Discussion Wednesday at 11:38 AM
Can anyone help me with a rc signal lost problem on p3s Standard/4k Discussion Tuesday at 10:48 PM