Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3s loosing signal

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by ryan clifford, Jan 23, 2016.

  1. ryan clifford

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Hi every1 just a quick question, I've just been flying at my local field and when I reach over 30m I get lost signal to the camera but comes back when I drop back below??
     
  2. DroneDestination

    Joined:
    Jan 15, 2016
    Messages:
    698
    Likes Received:
    126
    Are you in Beginner Mode? What device are you using for DJI GO?
     
  3. ryan clifford

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Nah its not on beginner mode and I use ipad mini 4
     
  4. dedabel

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I'm new here. excuse my English. I use Google translator. I have the same problem since yesterday with my Phantom 3 standard . After only about 50-100 meters, it loses the signal and passes Return to Home a . Do you also have the latest version of 2.5.1 ? Was it with the 2.5.0 also so ?
     
  5. ryan clifford

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    I'm not sure where does it tell you?
     
  6. krakatoa56

    Joined:
    Mar 19, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    Location:
    Dorset, England
    Hi,
    You said in your first post that it was the video signal you lost. If that is the case and you still had R/C control then it could be the app that is the problem. Try unistalling and reinstalling the app. FOr good measure you could reset the wifi on the controller as well.
     
  7. ryan clifford

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Thanks I'll have a go