Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3P not seeing Transmitter

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by blue_goose, Sep 17, 2015.

  1. blue_goose

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Just got new P3P back from repairs and it doesn't see the transmitter. How do you pair the two? No info came back with the P3P, just new unit.
     
  2. unclejas

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    166
    Likes Received:
    74
    Location:
    Lone Star State
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    24,832
    Likes Received:
    7,544
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
  4. blue_goose

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Found it thanks
     
  5. 4wd

    4wd

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    2,532
    Likes Received:
    427
    Location:
    North York Moors
Loading...
Similar Threads - P3P seeing Transmitter Forum Date
Realistically.... In a crowded urban environment. What kind of range are you seeing with P3P/P3A? Pro/Adv Discussion Mar 5, 2017
P3 Firmware Any need to upgrade firmware on P3P? Firmware Today at 11:49 AM
Filming blur p3p Editing (Photo and Video) Yesterday at 1:29 AM
Best P3P Model Pro/Adv Discussion Monday at 5:23 AM
Which Tablet for P3P? Pro/Adv Discussion Sunday at 12:12 AM