Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3 standard

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by ayrem, May 24, 2016.

  1. ayrem

    Joined:
    May 4, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Could someone tell me what the S2 toggle switch is for on the top of the remote control for the standard. I know that the one on the right labelled S1 is for flight modes P, A, and F but not sure what the one on the left is for.
    Thank you.
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,117
    Likes Received:
    5,632
    Location:
    US
    There's a lot of good information about those switches in the Phantom manual.
     
  3. Teds quichen

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    62
    Likes Received:
    34
    Try this. This will answer your question.






    Sent from my iPad using PhantomPilots mobile app
     
    Squirrel! likes this.
  4. knipfer

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    111
    Likes Received:
    39
    Fairly important function for that switch is initializing RTH.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
    Squirrel! and gvsukids like this.
  5. Mark The Droner

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    4,041
    Likes Received:
    1,181
    Location:
    Brookeville, MD, USA
    The manual? You mean we're supposed to read the manual?
     
    flpholt likes this.
  6. 66Fury

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    71
    Likes Received:
    69
    Location:
    South Texas
    Let me google that for you
     
  7. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,117
    Likes Received:
    5,632
    Location:
    US
    Well, not until you buy a P3 ;)