Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3 Standard Corse Lock...

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Nemo, May 3, 2016.

  1. Nemo

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Ok guys I have done everything you have suggested and I still get no corse lock display on my dji go app. I set the multi flight mode do all my preflight checks and fly off. Then I flip the S1 switch down and nothing... Any more suggestions??? Also, everything is updated.
     
  2. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    1,561
    Location:
    palm harbor florida
    when you flip switch while you are flying it doesn't show the home lock course lock and rest at the bottom of app
     
  3. Reed L

    Joined:
    Sep 13, 2015
    Messages:
    1,264
    Likes Received:
    390
    Location:
    Alta, Ca.
    Stupid question but you do have multiple flight mode enabled right?
     
    flpholt likes this.
  4. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    1,561
    Location:
    palm harbor florida
    a very good question
     
  5. Nemo

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    No it doesn't show anything... Yes multi flight is on...
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,921
    Likes Received:
    5,572
    Location:
    US
    Nemo, try enabling course lock as shown in the video below. If it does not work, please let us know at what point in the video you get stuck.

     
  7. Nemo

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    I got it today. Flipped S1 down and a small icon pops up in the lower left corner. I tap that and I'm in. Thanks for the help.
     
    meissner58 likes this.