Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P2V+ no live feed possible workaround?

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by shomci, Aug 30, 2016.

?
  1. yes

    1 vote(s)
    33.3%
  2. no

    2 vote(s)
    66.7%
  1. shomci

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    hey chaps, i was searching through the net for solutions for the black camera wifi image aka no live feed issue.
    found this


    so basically:

    1) turn off everything.
    2) turn on remote
    3) turn on phantom
    4) wait 30 sec
    5) turn on RE
    6) wait 30 sec
    7) connect
    8) test if it works or not

    it worked for me... i dont understand why...
    P2 vision plus v3 (updated wifi module...etc)
    dji vision 1.0.61 (latest for now) android
    any thoughts? let me know.
     
  2. lawman911tc

    Joined:
    Aug 31, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Did not work for me, but thanx anyway.
     
  3. shomci

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    what a shame... sorry.
    if you crashed, maybe a flex cable has been broken. inspect it and get a replacement one. hope that helps...
     
  4. coacarl

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My vision sat around like so many others. Then when I went to fly, no video like so many others. Authorized service centre wants around $230 to replace module. Since every is having this same issue, maybe it's time to look at the Phantom 4.
     
  5. shomci

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Maybe this is what they want really. But my phantom is new, it was not used before i got it few months ago... I want to enjoy it.

    Sent from my PLK-L01 using PhantomPilots mobile app
     
  6. DB_Cooper

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Didn't work but thanks anyway.
     
  7. shomci

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    just one other observation.. i am using 2 kind of batteries: 1) oem (having issues from the 2nd charge) 2) aftermarket (have 2 of them)
    switching between 2 aftermarket batteries cause complete loss of video live feed. i dont understand how but if i use aftermarket battery no.1 then i have feed, if i use no.2 then i dont. this is really ackward, and both cases i can ping 192.168.1.1, 1.2, 1.10 as well from my android connected via ssh.

    what do you have for battery?