Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P2 battery. I Need one.

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by johnny rod, Jan 17, 2016.

  1. johnny rod

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Location:
    Phoenix, AZ
    Anyone have one for cheap? Will a P3S battery work on P2?
     
  2. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
  3. ARAerial

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I have 4 for sale, $50 each


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  4. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Is that all you have lift??
     
  5. ARAerial

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I have a Phantom 2, with a faulty logic board.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  6. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    So buy a new board.
     
  7. ARAerial

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Have. P3pro


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app