Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Overlay GPS info on GoPro Video

Discussion in 'General Discussion' started by Fdnyfish, Aug 10, 2013.

  1. Fdnyfish

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Messages:
    664
    Likes Received:
    36
    Location:
    Barnesville, PA
    I am trying this software called Dashware

    http://www.dashware.net

    Here is my first attempt

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yAogH5YfeoU[/youtube]
     
  2. gazchap

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    How did you get the GPS data? Did you have your iPhone on the Phantom?

    The Dashware site makes it sound as if the GoPro records all of this telemetry info. in the video file and it just extracts it, but I've never heard of that.

    Interested to know, as it looks ace and is something I've wanted to put on my videos!
     
  3. FlyingFish

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Now that is cool.
     
  4. Fdnyfish

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Messages:
    664
    Likes Received:
    36
    Location:
    Barnesville, PA
  5. Fdnyfish

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Messages:
    664
    Likes Received:
    36
    Location:
    Barnesville, PA
    Used my phone once, never again
     

    Attached Files:

  6. jumanoc

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    700
    Likes Received:
    8
    Don't be afraid for that "wise risk",
    I also used my Nokia N95 last January (while GoPro Hero was coming) :lol:

    [​IMG]
     
  7. Roadkilt

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    454
    Likes Received:
    4
    Cool. How much does it weigh? Does it emit a signal or just track?