Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No video output

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by PhantoMax, Mar 31, 2014.

  1. PhantoMax

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Happened today, was flying and filming and everything was ok. Changed battery, switched on Phantom, no video output from gopro. Switched off then on, nothing changed.
    I tried however to film, but gopro started recording and stopped itself after 6 seconds.
    So, no video output, no recording.
    I updated the gopro, now filming is ok but no video output from the Zenmuse, or the gopro.
    I have to sort this.
    Fatshark transmitter works, fatshark receiver too.

    Anyone faced this?
     
  2. PhantoMax

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
  3. ianwood

    ianwood Taco Wrangler
    Staff Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    4,910
    Likes Received:
    1,788
    Location:
    Lost Angeles
    How do you know the FatShark works? I would trace the wires and look for bad solder joins, shorts, etc. Check the ribbon cable to the gimbal for physical damage.
     
  4. PhantoMax

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I know that Fatshark works cause I connected his camera and transmit correctly.

    I think the problem is between the gimbal and the Phantom's board.

    I updated the GoPro and seems to work, now.